Rosanna Voorwald is bezig met haar carrière. Op dit moment is zij gericht op onlyfans, samen met haar vriend Niels van der Zanden. Rosanne is bekend geworden door Temptation Island en vervolgens verscheen zij in de playboy. De playboy was een van de goede connecties van Rosanna. Rosanna was altijd aanwezig bij feestjes en andere evenementen van de playboy. Dat was allemaal in 2017 en 2018. Na 2018 werd de bekendheid werd de bekendheid wat minder en was zij actief op instagram, om vervolgens via instagram een onlyfans account aan te maken en direct te starten. Dit is waarmee zij tot op de dag van vandaag mee bezig is.

Type mannen

Rosanne Voorwald krijgt enorm veel aandacht van mannen, maar zelf wilt zij daar niks van weten. Rosanna Voorwald is erg gebonden aan Niels van der Zand. Zij is erg kieskeurig qua type mannen over het uiterlijk, maar ook zeker het innerlijk. Aan het uiterlijk voldoet Niels van der Zanden zeker aan haar eisen, zoals ze wel is eerder heeft benoemd en heeft laten weten op instagram. Qua innerlijk heeft zij ook veel eisen. De man moet langer zijn dan haar, schoon, sportief, netjes want Rosanne heeft smetvrees. Het huis moet altijd schoon en netje opgeruimd zijn. Niels van der Zanden voldoet aan alle wensen van Rosanna.

Het type uiterlijk

Het uiterlijk van een man of vrouw is voor veel mensen erg belangrijk. Het uiterlijk is namelijk het eerste wat je ziet. Je komt pas later erachter wat voor innerlijk iemand heeft. Bij het uiterlijk kijken we altijd eerst naar de ogen, mond en kleding, is gebleken uit onderzoeken. Daarna kijken we pas verder naar het uiterlijk. Ieder mens ziet er anders uit en is dus uniek. Zo zijn er verschillenden huids, haar, ogen en lipkleuren. Zo houdt de ene vrouw van donker haar en lichte ogen of licht haar een donkere ogen. De smaken verschillen bij de vrouwen, dat is natuurlijk alleen maar goed.

Soorten ogen

Je zult nu misschien denken ‘huh soorten ogen?’. Ja soorten ogen, over de hele wereld bestaan er verschillende soorten ogen. Niet alleen de kleuren kunnen verschillen, maar ook de vormen. In totaal zijn er acht soorten ogen. Dat zijn: dicht en ver uit elkaar staande ogen, down turned ogen, uitpuilende ogen (dit komt nauwelijks voor), monolid ogen, diepliggende ogen, amandelvormige ogen en hooded ogen. Dit is per land, werelddeel, familie en cultuur verschillend. Meestal is het erfelijk wat voor soort ogen je zult krijgen. De kleur kan daarin soms wel veranderen. Dat hangt af van welke oogkleur dominant of recessief is. 

Soorten haarstijlen

Ook de haarstijlen worden meegenomen in de beoordeling, tijdens de check van het uiterlijk. Er zijn zoveel verschillende soorten haarstijlen, dat iedere man wel wat anders heeft. Toch gaan de meeste mannen met de trend mee. De een laat het lang groeien, de andere laat het opscheren of je kunt je haar millimeteren. Het voordeel is dat er zoveel kappers zijn en elke kapper werkt op zijn eigen manier, waardoor het resultaat nooit bij iedereen hetzelfde zal zijn. Ook is dit afhankelijk van je haartype.