Na langdurig en intensief gebruik kan een auto vaak best een schoonmaakbeurt gebruiken. Je hebt misschien gerookt in de auto of de auto heeft een tijdje niet gereden. Een goede reden om de auto door een professioneel bedrijf te laten reinigen. Zodat rooklucht uit auto en bekleding verwijderd kan worden.
Je auto zal na een schoonmaak door ons vakkundige team weer als nieuw ruiken. Maar dat is zeker niet alles dat wij doen. Ook het verwijderen van vlekken in bekleding of de schoonmaak in lastig te bereikbare hoeken kunnen wij aan!

Kiezen voor een professionele schoonmaak?

Een auto schoonmaken is echt vakwerk. Dat weten ze bij carwash Alkmaar ook als geen ander. Je hebt nu eenmaal rekening te houden met de manier waarop schoongemaakt moet worden en wat er schoon moet zijn.
Van de nare luchtjes in een auto tot aan de haren van een hond die op de bekleding kleven. Het vraagt allemaal om de juiste expertise gedurende de schoonmaak. Zodat je als klant een auto als nieuw kunt ervaren.
Als professioneel bedrijf zien wij wagens en tevreden klanten voorbij komen. Het is niet alleen leuk werk. Ook zorg je voor echt blije gezichten en vele duimen omhoog. Dat is voor ons van grote waarde!

Laat je auto reinigen!

Heb je een auto die wel aan een echt grondige schoonmaakbeurt toe is? Twijfel niet een maak direct je afspraak. Wij zorgen dat een auto tot in de kleinste vakjes en plekjes goed gereinigd is en je auto er weer uit zal zien als nieuw. Want daar zijn wij goed in en dat is wat wij graag doen. Van een goede schoonmaak aan de binnenzijde van een auto tot aan de buitenkant. Het kan ons niet gek genoeg.
Het schoonmaken van een auto is absoluut geen hogere wiskunde. Wel moet het op een goede manier gebeuren als je ook de daadwerkelijke geuren en vlekken wilt verwijderen. Dat vraagt vaak om juist apparatuur dat je thuis niet hebt.