Wanneer je de puppycursus hebt afgerond is het tijd voor de volgende stap. In de meeste gevallen is dit een leuke pubercursus. Waarbij je ondersteuning krijgt tijdens een vaak lastige periode. Want gedurende de pubertijd komen er bij een hond weer heel andere uitdagingen op je af. Daar ondersteuning bij krijgen is vaak ontzettend handig.

Bij hondenschool Stichtse Vechtkun je voor een privé hondentraining terecht. Daarbij ga je dus gewoon trainen op een afgesproken locatie of thuis. Je krijgt echt persoonlijk en heel gerichte tips en handvatten die passen bij je hulpvraag.

Een beetje afhankelijk wat je wilt leren of waar je tegenaan loopt dus. Dat is het voordeel van persoonlijke hondentrainingen.

Waarom kiezen voor een puber hondentraining?

Het opvoeden van een puber kan maar hoeft niet lastig te zijn. Dit ervaart iedereen anders en dat maakt persoonlijke training prettig. Een puberhond kan bepaald gedrag laten zien of ineens niet meer doen wat hij geleerd heeft. Dan is de vraag vaak hoe je hier mee om moet gaan.

Je kan je misschien voorstellen hoe frustrerend het kan zijn als je hond niet naar je toe wilt komen. Om te voorkomen dat je weer stappen terug gaat zetten of vastloopt ga je daar met een privé pubercursus aan de slag.

De puber hondentraining is zoals je dus mag verwachten heel gericht. Je krijgt 100% aandacht en dat maakt het makkelijker om je hond te trainen!

Ook een puberhond opvoeden moet leuk zijn!

Het opvoeden van een puber hond kan lastig zijn. Maar met de juiste handvatten ga je daar op een goede manier mee om. Je krijgt tips hoe je het moet aanpakken of oplossingen hoe je beter op een situatie kunt anticiperen. Veel waardevolle stappen die je gericht kunt nemen wat het allemaal de moeite waard maakt.

Dit neemt natuurlijk niet het pubergedrag van een hond weg. Daar moet een hond en jij als baasje nu eenmaal mee aan de slag. Maar het maakt moeilijke situaties wel makkelijker.

Blijf dus niet rondlopen of afwachten en kies voor een pubercursus!