Ben jij al bekend met Tena for Men? Dit bedrijf produceert allerlei interessante producten voor mannen. Hierbij is de focus voornamelijk gelegd op producten waarmee mannen die met incontinentie kampen een makkelijkere tijd te bezorgen. Maar wat zijn nou de interessante producten precies die Tena for Men aanbiedt? In deze blog kom je erachter welke soorten producten je bij dit bedrijf kan vinden en gebruik van kunt maken als man.

Tena for Men en incontinentieverbanden voor mannen

Ten eerste heeft Tena for Men incontinentieverbanden voor mannen die zij aanbieden op hun website. Tevens zijn er op plekken als 123Drogisterij producten als deze te vinden. In de volksmond worden deze incontinentieverbanden ook veelal luiers genoemd. Deze verbanden zijn eenvoudig te gebruiken. Je haalt het plakpapier simpelweg van het verband af en plaatst de luier aan de voorkant van het ondergoed. Daar blijft hij de gehele dag probleemloos zitten voordat je het ‘s avonds weggooit. Zo bevat dit product veel gebruiksgemak.

Tena For Men en incontinentiebroekjes voor mannen

Een ander interessant soort product van Tena for Men, zijn de incontinentiebroekjes. Dit zijn, zoals de naam al suggereert, broeken die helpen bij mannen die incontinentie hebben. Deze broeken zijn speciaal gemaakt voor mannen die graag actief willen zijn, maar geen ongelukken willen krijgen. Met actief wordt gedoeld op activiteiten als sporten. Zo worden mannen met een actieve levensstijl niet langer belemmerd door hun incontinentiebroeken. 

Resterende soorten incontinentiebroekjes van Tena For Men

Tot slot zijn er nog resterende soorten incontinentiebroekjes waar Tena over beschikt. Deze zijn in vier types verkrijgbaar.

Tenas Pants Normal

Ten eerste is er Tena Pants Normal. Dit is in feite een luier die je kunt dragen waarbij je dus beschermd wordt bij incontinentie. Deze versie is perfect als jij matig tot zwaar urineverlies hebt. Daardoor is dit product erg veelzijdig.

Tenas Pants Plus ProSkin

Ook is er Tenas Pants Plus Proskin. Net zoals Normal is deze luier perfect wanneer je matig tot zwaar urineverlies hebt. Echter neemt deze incontinentiebroek meer vocht op dan haar kleinere broertje.

Tenas Pants Super ProSkin

Als derde is er Tenas Pants Super Proskin. Deze absorbeert nog beter dan de Plus versie. Daardoor is dit product niet alleen geschikt voor matig, maar ook zwaar urineverlies. Daarbij ademt dit product nog steeds uiterst goed. Zo weet je zeker dat je nog fijn rond kunt lopen met dit incontinentiebroekje.

Tenas Pants Maxi ProSkin

Tot slot is er nog de Tenas Pants Maxi Proskin. Wanneer jij last hebt van zwaar urineverlies, is deze luier voor jou. Dit komt doordat de Maxi het maximale qua vocht kan absorberen. Hoe erg je lichaam ook die dag tegenstribbelt; met deze incontinentiebroek kun je alles aan. Daarnaast zit de luier ook comfortabel door de comfortabele stof die het als materiaal gebruikt. Ook komt er geen geur wanneer urine geabsorbeerd wordt. Daardoor zijn jouw dagen middels Tena for Men weer als vanouds.