Lingeriemerk PrimaDonna staat voor exclusieve ondermode, maar heeft zich met zijn streven naar inclusiviteit tegelijkertijd laten inspireren tot het ontwerpen van de PrimaDonna Twist BH. Ook deze bh is er speciaal voor dames met een grotere boezem, maar spreekt met zijn ontwerpen een net iets ander publiek aan. De lijn valt dan ook niet onder de reguliere lingerie van dit merk, maar vormt net als PrimaDonna Sport en PrimaDonna Swim een merk op zich. Elk seizoen wordt de collectie aangevuld met nieuwe ondermode volgens de allerlaatste trends. 

De PrimaDonna Twist BH: het kleine zusje van de reguliere PrimaDonna bh

De PrimaDonna Twist BH werd in 2010 gelanceerd. Het merk wordt ook wel het kleine zusje van de Belgische marktleider genoemd. De collectie heeft de chique uitstraling die je van het merk verwacht, maar heeft een net iets jongere en modernere uitstraling. De collectie is dan ook specifiek bedoeld om een jongere doelgroep aan te spreken. Uiteraard kun je rekenen op dezelfde hoge kwaliteit en ideale pasvorm. De meeste bh’s van deze collectie zijn voorgevormd, waardoor de basis uit een sterke beugel en twee eveneens stevige cups bestaat. 

Padded cups

Je kunt erop rekenen dat er voor de PrimaDonna Twist BH gebruik wordt gemaakt van enkel de mooiste en beste materialen. Het merk voert bh’s met de meest uiteenlopende cup groottes: van B tot en met H. De foam van de padded cups zorgt ervoor dat je borsten er vol en rond uitzien. Echter is dat niet het enige voordeel. De padded cups zorgen er namelijk ook voor dat je bh geen lelijke tekening in je kleding achterlaat. Een extra prettig gegeven wanneer je dunne en/of nauw aansluitende bovenkleding draagt. Ook zullen je tepels niet zichtbaar raken onder je kleding. 

Een voorgevormde PrimaDonna Twist BH is ideaal voor grotere cupmaten

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een voorgevormde bh niet voornamelijk geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar wat meer vulling. De PrimaDonna Twist BH zorgt er namelijk voor dat grote, ronde borsten perfect in de cup vallen. Zo profiteer je van een nog betere ondersteuning en draagcomfort. Uiteraard is het wel belangrijk dat je voor de juiste cupmaat kiest. Een padded cup die niet goed aansluit, draagt niet alleen onprettig, maar zorgt er ook voor dat je borst zichtbaarder wordt dan gewenst. 

De meest geliefde series volop verkrijgbaar

De PrimaDonna Twist BH is een merk waarbinnen inmiddels al diverse series te onderscheiden zijn. Zo behoort bijvoorbeeld de stijlvolle A La Folie lijn tot de absolute favorieten. Maar ook series als Abbey Road, First Night, Chryso, Palermo en Matama mogen standaard op veel lof rekenen. Is de PrimaDonna Twist BH iets voor jou? Je koopt deze onder andere bij Estrella, die online een ruime collectie aanbiedt. Heb je nog geen ervaring met dit merk of ben je niet zeker van je cupmaat? Dan kun je ook langsgaan in de fysieke winkel.