De echte fans uit Nederland kijken al uit naar het Wk 2022 Qatar. Ze kunnen niet wachten om Nederland eindelijk weer te zien schitteren op het toernooi. De meeste bookmakers zetten nu dan al hun pools op. Je kan zelf met je vrienden ook je eigen pool starten met je weddenschappen voor het wk-2022-qatar.nl. Er valt ook zeker weten iets te winnen als je weet te voorspellen welk land straks wereldkampioen gaat worden. Voordat je een voorspelling kan doen wil je natuurlijk op de hoogte blijven van het Wk 2022 Qatar. Via wk-2022-qatar.nl kan je het laatste nieuws volgen voordat je een weddenschap plaatst!

Nederland doet eindelijk weer mee aan een WK!

Het WK 2022 Qatar is natuurlijk al heel bijzonder. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een WK in een Arabisch land wordt georganiseerd. Maar het is nog specialer dat Nederland eindelijk weer meedoet! We deden voor het laatst in 2014 mee aan het WK. Dit betekent dat we eigenlijk maar 1 WK gemist hebben. Maar doordat we ook een EK gemist hebben is het een tijd geleden dat we op een groot toernooi speelde. Het wordt dus weer de hoogste tijd dat we gaan kijken hoe we ervoor staan tegenover de grootste voetballanden ter wereld. Het is nu hopen dat we in de groepsfase niet direct tegen Argentinië of Brazilië spelen.

Ontdek de nieuwste stadions tijdens het WK 2022

Speciaal voor het Wk 2022 Qatar zijn er compleet nieuwe stadions gebouwd. Deze zijn voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën. Het dak van de stadions kan ook nog eens open. De FIFA beslist trouwens wel per wedstrijd of het dak open of dicht gaat. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de temperaturen. Voor het eerst speelt een groot toernooi zich namelijk volledig af in een woestijn. Dit is ook de reden dat het toernooi voor het eerst in de geschiedenis midden in de winter gespeeld wordt. Je leest hier alles over op wk-2022-qatar.nl.

Kijk live naar de wedstrijden op het WK 2022 Qatar

Wil je niets missen van het WK 2022 Qatar? Dan kan je de wedstrijden live volgen op de televisie. De wedstrijden worden namelijk elke dag live uitgezonden op relatief vriendelijke tijden voor Nederlanders. Er is drie uur tijdverschil met Qatar. Maar dit tijdverschil hoeft echt geen probleem te zijn voor de Nederlanders. De wedstrijden kunnen namelijk om 11.00, 14.00, 17.00 of 20.00 gespeeld worden. Je kan dus live volgen hoe Nederland het doet en de resultaten en nieuwsberichten checken op wk-2022-qatar.nl.