Een mooie schutting in de tuin geeft je privacy en een goed gevoel. Want hoe mooi is een natuurlijk materiaal als hout om je tuin heen. Of de combinatie van hout en steen. Er is als het om schuttingbouw gaat bijzonder veel mogelijk.

Niet voor niets kiezen steeds meer klanten voor een nieuwe schutting bij ons. Een groot voordeel hierbij is dat je aan niets hoeft te denken. Wij zorgen dat het allemaal in orde komt. Van de bestelling tot dat de schutting staat. Dat levert je veel gemak op en je bent gegarandeerd van absoluut vakmanschap.

Je oude schutting laten vervangen?

Je oude schutting aan vervangen toe? Het is zeker goed om eens naar de mogelijkheden te kijken. Er zijn prachtige basis schuttingen te koop. Maar ook voor als je meer te besteden hebt zijn er mooie oplossingen.
Een luxe schutting heeft bovendien als voordeel dat deze langer blijven staan zonder dat je er onderhoud aan hoeft te doen. Om over de uitstraling van kwaliteit nog maar te zwijgen. Want als het om een luxe schutting gaat zie je zeker het grote verschil met een basis schutting waardoor deze een investering meer dan waard zijn.
Bij het vervangen van een schutting is het vooral heel belangrijk dat aan alles is gedacht en je echt alles gaat vervangen. Omdat de stevigheid van de palen of fundering vaak ook niet meer voldoende is om een nieuwe schutting op te plaatsen. Denk hier dus goed over na en ga er dan ook vanuit dat alles verwijderd en vernieuwd moet worden.

Waarom een nieuwe schutting nodig?

Een nieuwe schutting kan nodig zijn omdat de oude stuk is. Maar na jaren trouwe dienst kan een schutting ook niet meer stevig genoeg zijn. Bijvoorbeeld om iets aan op te hangen of om je tuin af te zetten. Want ook daar zijn schuttingen voor bedoeld. Dat je privacy hebt en ook ongewenste gasten buiten zal houden.
Een schutting vervangen kan ook gewoon een keuze zijn.
Zodat je de komende jaren geen onderhoud of werk hebt. Prettig idee toch?