Zou je het leuk vinden om een grachten rondvaart Amsterdam te boeken voor een dagje uit? De leukste manier om Amsterdam te ontdekken is door een rondvaart te boeken door de stad. Vanaf het water heb je een totaal ander perspectief en zie je de stad zoals je hem anders niet zou zien. Tijdens de rondvaart kom je allerlei interessante wetenswaardigheden over de stad te weten en als je een arrangement hebt geboekt kun je genieten van een heerlijk drankje of hapje terwijl de stad als film aan je voorbijgaat. Wil je een grachten rondvaart Amsterdam boeken, lees dan verder.

Grachten rondvaart Amsterdam, een leuke manier om de stad te ontdekken

Voor een rondvaart door de stad kun je een tocht boeken bij een van de touroperators die de stad kent. Er zijn verschillende routes door de stad met een rondvaartboot, bijvoorbeeld de Amsterdamse Wallen Route of de Plantage Route die georganiseerd worden door Bootuitjes. Naast deze vaste routes zijn er ook operators waarbij je bij haltes onderweg kunt uitstappen. Je kunt dan kiezen om een stuk te gaan lopen, wat te eten of een museum te bezoeken en vervolgens weer bij dezelfde of een andere halte op te stappen. 

Maak je grachten rondvaart Amsterdam compleet met een arrangement

Voor een compleet verzorgde dag boek je een rondvaart met een arrangement. De mogelijkheden voor arrangementen op het water zijn eindeloos. Er zijn arrangementen compleet met een High Tea, een lunch of een diner en je kunt zelfs ook genieten van een Whisky proeverij tijdens een rondvaart. Je kunt bij verschillende operators ook speciale arrangementen boeken voor feestelijke gelegenheden zoals huwelijken of vrijgezellenfeesten. Heb je dus iets te vieren of wil je gewoon een leuke middag met familie of vrienden dan boek je gewoon een boot met schipper en een compleet arrangement.  

Soorten rondvaarten als je een grachten rondvaart Amsterdam wil doen

Je hoeft natuurlijk geen compleet arrangement te boeken of met een groot gezelschap te zijn om toch te kunnen genieten van een luxe rondvaart. Er zijn verschillende rondvaarten te boeken compleet met hapjes en drankjes voor onderweg. En wil je een bijzondere ervaring dan kun je ook een nachtelijke grachten rondvaart in Amsterdam boeken. Je vaart dan in door de donkere kanalen tegen een achtergrond van een sprookjesachtig verlichte stad, een ervaring om nooit meer te vergeten. 

De leukste uitjes op het water | Bootuitjes

Boek een grachten rondvaart Amsterdam of een compleet arrangement

Heb je nu ook zin gekregen in zo’n leuke grachten rondvaart Amsterdam? Je kunt een rondvaart door de grachten van Amsterdam ter plekke afrekenen bij een touroperator of handig online boeken. Je kunt dan op je gemak uitzoeken wat voor rondvaart je interessant vindt en of je misschien het dagje uit compleet wil maken met een arrangement. Kijk op de website van de touroperator voor het complete aanbod in rondvaarten en arrangementen, en vraag gerust meer informatie op als je speciale wensen hebt of iets zou willen weten over een leuk dagje op het water.